Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Haettavana virkoja perusopetuksessa

Haettavana virkoja perusopetuksessa

Haemme Liperin kuntaan kotitalouden lehtoria ja erityisluokanopettajaa ja neljää luokanopettajaa vakituisiin virkoihin. Virat täytetään 1. elokuuta 2020 alkaen.

Haemme Liperin kuntaan luokanopettajia, joilla on hyvää ymmärrystä oppilaiden tukemisesta ja positiivisesta pedagogiikasta sekä kiinnostusta opetuksen ja koko koulun kehittämiseen.

Haettavana on myös kotitalouden lehtorin virka. Virka sijoittuu lukuvuonna 2020 -2021 Liperin yläkouluun ja siirtyy elokuusta 2021 alkaen uuteen rakennettavaan yläkouluun Ylämyllylle.

Erityisluokanopettajalta toivomme hyvää kolmiportaisen tuen tuntemusta ja kykyä tehdä monialaista yhteistyötä oppimisen tuen järjestämiseksi sekä taitoa ja halua kohdata oppilaita, huoltajia ja työkavereita.

Hakuaika kaikkiin virkoihin päättyy 23. maaliskuuta klo 08:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Liperin logo harmaalla pohjalla