Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää

Haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää

Liperin kunnan varhaiskasvatus hakee kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hakuaikaa on joulukuun 16. päivään saakka.

Liperin varhaiskasvatuksessa lasten määrä on ilahduttavassa kasvussa ja rekrytoimme lisää henkilöstöä päiväkoteihin. Varhaiskasvatuksen opettajia haetaan ensisijaisesti Puolivälin päiväkotiin Ylämyllylle.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Hakuaika tehtävään päättyy 16. joulukuuta 2019 klo 15:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain (263824).

Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Varhaiskasvatuksen lapset leikkivät pinoamalla värikkäitä tyynyjä opettajan avustuksella.

Lisätietoja: