Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Haemme resurssilastenhoitajaa ja varhaiskasvatuksen opettajaa

Haemme resurssilastenhoitajaa ja varhaiskasvatuksen opettajaa

Työpaikkoihin haku päättyy 22.5.2022.

Liperin varhaiskasvatuksessa on avoinna resurssilastenhoitajan vakinainen tehtävä ja varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus. Haku näihin paikkoihin päättyy 22.5.2022.

Resurssilastenhoitaja työskentelee ensisijaisesti Puolivälin päiväkodissa. Hän toimii päiväkodin eri ryhmissä sijaisena, tarpeen mukaan myös kunnan muissa päiväkodeissa ja esiopetuksessa. Eduksi luetaan vahva kiinnostus luontoon, kasvien viljelyyn ja kasvatukseen sekä eläinavusteiseen toimintaan. Liperin varhaiskasvatuksella on Green Care -sertifikaatti. 

Resurssilastenhoitajan tehtävä Kuntarekryssä

Puolivälin päiväkodilla on avautunut myös varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus. Ensimmäinen jakso on 1.8.2022 - 24.2.2023 ja sijaisuus voi mahdollisesti jatkua tämän jälkeenkin.

Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus Kuntarekryssä

Puolivälin päiväkoti on vuoropäiväkoti, jossa on kolme 0-4-vuotiaiden sisarusryhmää ja kaksi esiopetusryhmää. Päiväkodilla on muun muassa kirjasto, tutkimus- ja aistihuoneet kaikkien käytössä, varhaiskasvatuksen musiikkikasvattaja vierailee päiväkodilla säännöllisesti ja päiväkoti on pitkällä kestävän kehityksen periaatteiden käyttöönotossa. Tutustu Puolivälin päiväkotiin täällä.

Lapsi maalaa vihreällä maalilla.

Lisätietoja antaa