Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Aikuisten sisäliikuntaryhmien kokoontuminen sallittu Liperin kunnan tiloissa

Aikuisten sisäliikuntaryhmien kokoontuminen sallittu Liperin kunnan tiloissa

Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava. Tiedotamme myöhemmin erikseen kunnan omien liikuntaryhmien käynnistymisestä ja ilmoittautumisesta.

Liperin kunnan alueella järjestettävät aikuisten sisäliikuntaryhmät, mukaan lukien perhevuorot, aikuislapsiryhmät, aikuisjoukkueiden harjoittelut ja ottelut pääsevät aloittamaan toimintansa sisätiloissa 15.6.2021 alkaen. Tähän asti aikuisten sisäliikuntaryhmien toiminta on ollut koronapandemian vuoksi tauolla.

Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Liperin kunnan alueella yleisten kokousten ja yleisötilaisuuksien rajoittaminen ei ole enää välttämätöntä.

Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava, sillä valtakunnallinen epidemia ei ole ohi, vaikka tilanne maakunnassa onkin rauhoittunut huomattavasti. Sisätiloissa on edelleen vältettävä lähikontakteja ja huolehdittava käsihygieniasta. Suosittelemme myös edelleen maskien käyttöä, mikäli sille ei ole estettä.

Järjestäjällä tulee olla selvitys siitä, miten tartuntatautilain velvoittamat hygieniakäytännöt tilaisuudessa on toteutettu. Tällaisia käytäntöjä ovat muun muassa mahdollisuus käsien puhdistamiseen, riittävien etäisyyksien ylläpito ja tilojen puhdistaminen.

Suosittelemme kaikkia Liperin kunnan tilojen ja palveluiden käyttäjiä seuraamaan alueellista ja valtakunnallista koronatilannetta sekä noudattamaan edelleen voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita.

Tiedotamme myöhemmin erikseen kunnan omien liikuntaryhmien käynnistymisestä ja ilmoittautumisesta.

Aikuinen heittämässä palloa liikuntasalissa