Uutiset pääkuva

Navigation Menu

Innehållspresentatör

angle-left Yhteisöllisten joulukorttien Pop Up-näyttely viikoilla 49 ja 50

Yhteisöllisten joulukorttien Pop Up-näyttely viikoilla 49 ja 50

Nuorten tekemät #Liperi Joulukortit ovat esillä Keskustie 5:ssä.

Liperin koulun 8-luokkalaiset ovat urakoineet projektin, jossa nuoret loivat eri tekniikoilla joulukorttikuvituksia. Erilaisten materiaalien ja tyylien käytön lisäksi korteissa on  lämpimän joulutunnelman rinnalla jopa yhteiskunnallinen lataus. Nämä kuvitukset yhdistettiin videotervehdyksiin. Kortit ovat videopostikortteja, joko kirjoitettuja tai puhuttuja.

Valmiit joulukortit eli videotervehdykset ovat nähtävillä Pop Up-näyttelyssä Keskustie 5:ssä Liperin Joulun avauksessa 30.11. klo 11-14, jolloin tilaan pääsee tutustumaan myös sisälle.

Tavoitteena pitää näyttelytilaa joulukuun alussa muutoinkin auki, jotta mahdollisimman moni näkisi nuorten upeat ja monimuotoiset joulukorttikuvitukset. Muutoin virtuaalikortit näkyvät Pop Up -näyttelyn ikkunassa 14.12. saakka ja eri puolilla sosiaalista mediaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Projekti on osa Liperin kunnan taajamien kehittämishanketta, jonka yhtenä pääteemana on osallisuus. Projektin käytännön toteutuksesta vastaa Maaseudun Sivistysliiton yhteisökehittäjä Kaisa Kervinen yhdessä Liperin koulun kuvataideopettaja Elina Riekin kanssa.

Yhteisöllinen joulukortti-mainos

Lisätietoja: