Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperiläiset lapset pääsevät tekemään oman oopperan

Liperiläiset lapset pääsevät tekemään oman oopperan

Kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan toteuttamaan ainutlaatuista liperiläistä kulttuurielämystä.

Liperiläinen Eettisesti innovatiiviset kulttuurin uudistajat ry (EIKU) aloittaa vuoden alussa mittavan XYZ-projektin, jossa lapset saavat ideoida, käsikirjoittaa, säveltää ja esittää kolminäytöksisen lasten oopperan ammattilaisten johdolla.

Projektin tavoitteena on tutustuttaa Liperin kunnan ala- ja yläkoululaisia, vanhempia ja muita kuntalaisia yläluokkaisenakin pidettyyn taiteenlajiin osallistamisen kautta.

Liperiläisiä ala- ja yläkoululaisia kutsutaankin nyt mukaan ideoimaan, kirjoittamaan, säveltämään ja esiintymään. Jokaisen kyvyille löytyy sopivia tehtäviä tässä liperiläisen perheen huimista seikkailuista kertovassa oopperassa.

Mukaan ilmoittautuneet pääsevät Carelia-saliin katsomaan Joensuun oopperayhdistyksen valmistaman Figaron häät -oopperan 27.1. klo 17. Liput ja matkat kustantaa EIKU ry. Ilmoittautua voi 7.1. mennessä Vuokko Pappiselle numeroon 040 6734512 tai sähköpostitse osoitteeseen vuokko.pappinen@edu.liperi.fi.

lapset nauravat jonossa

Lisätiedot

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute