Kulttuuritapahtumat pääkuva

Navigation Menu

Навигационная цепочка

Kulttuuritapahtumat, sisältö

Kulttuuritapahtumat Liperissä

Kulttuurikalenteri ja LiperiOpas

Liperin kulttuurikalenteri julkaistaan tammikuussa ja syyskuussa. Kokoamme kalenteriin ennakkotietojen perusteella kaikki Liperin kunnan alueella toteutettavat kulttuuritapahtumat.

LiperiOpas julkaistaan joka toinen vuosi toukokuussa ja se sisältää julkaisuvuoden kesän tapahtumakalenterin. Seuraava LiperiOpas ilmestyy toukokuussa 2019.

Kesän Tapahtumakalenteri julkaistaan LiperiOppaan välivuosina. Seuraava Tapahtumakalenteri julkaistaan toukokuussa 2020.

Ajankohtaista juuri nyt:

ke 6.2. klo 11.00 Päiväkino: Kurjat
Liperin SPR:n kahvit klo 10.30 (3€)
Vapaa pääsy.
Penttilä-sali, Koulukuja 1, Liperi

la 9.2. klo 13-16 Ystävänpäivää kohti
Eeva-Maija Lappalainen ystävänpäivästä ja sen historiasta. Luennolla yhdostyvät sydänteema, värit ja huovutus. Matriaalit saat paikan päältä.
Vapaa pääsy.
Penttilä-sali, Koulukuja 1, Liperi

su 10.2. klo 14.00 Pitkätukkainen metsänvartija
Lauri Sinkkosen monologi Heikki Tutusen teksteistä.
Liput 15 € . Uusintaesitys Liperissä!
Penttilä-sali, Koulukuja 1, Liperi

Esitys on koottu Heikki Turusen runoista kokoelmasta Karhunpäinen Metsänvartija ja sen esittää taiteilija Lauri Sinkkonen. Kokonaisuuden on rakentanut ja esityksen on ohjannut Juhani Joensuu.
Esityksen kesto on noin 35 minuuttia.

Tässä lehtien kommentteja esityksestä:

”Lauri Sinkkonen eläytyi täysin sanomaansa. Silmät melkein kiinni, ja välillä kyyneleet valuivat pitkin vanhan miehen poskia… Sinkkonen oli esityksessään täysin uponnut siihen vanhaan maailmaan, mistä puhui. Samoin Herranniemen pirtissä istuvat ihmiset tipahtivat esitykseen niin, että tuskin malttoivat hengittää”. (Karjalainen)

”Sinkkosen eleet ja ilmeet ovat pieniä ja tarkkaan harkittuja, asemat juuri oikeita ja kokonaisuus ihastuttavaa katseltavaa. Tarina kumpuaa sielun ja ruumiin syövereistä… Luonnon ja ihmiselon kuvaamisen kuunteleminen nostaa katsojan niskakarvat pystyyn ja saa ihon kananlihalle… Joensuun ja Sinkkosen yhteistyön hedelmästä sietää olla ylpeä.”. (Pieksämäen Lehti)

 

Liperiläisiä kulttuuritapahtumia

Vuosittain toistuvia tapahtumia:

Публикатор

Riitta Linkola

Vapaa-aikaohjaaja
0400 585 539
riitta.linkola@edu.liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute