Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperin terveysasemalla huoltokatkos ─ asiakasvastaanotto suljettu 18.10. klo 8─12

Liperin terveysaseman asiakasvastaanotto on suljettu 18.10. klo 8─12

Siun Sote pyytää kuntalaisia välttämään kaikkia yhteydenottoja katkoksen aikana, sillä täydellistä varmuutta esimerkiksi puhelinverkon toimivuudesta ei ole.

Liperin terveysasemalla on sähköhuoltokatkos 18.10.2018 kello 8─12 välisenä aikana. Katkos kestää enintään neljä tuntia. Tuona aikana terveysasemalla ei ole asiakasvastaanottoa. Myöskään laboratorionäytteitä ei voida ottaa.

Katkos johtuu terveysaseman sähköjärjestelmän ja varajärjestelmän testauksesta poikkeusolojen varalta. Samalla laitteistoa huolletaan.

Siun Sote pyytää kuntalaisia välttämään kaikkia yhteydenottoja katkoksen aikana, sillä täydellistä varmuutta esimerkiksi puhelinverkon toimivuudesta ei ole. Terveysaseman numeroon kehotetaan soittamaan vain akuuteissa tapauksissa. Niitä varten terveysasemalla toimii päivystävän lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotto. Mikäli numero ei toimi, yhteyttä voi ottaa klo 12:n jälkeen. Hätätilanteissa tulee soittaa hätänumeroon 112.

Huoltokatko vaikuttaa myös Terk Cafen toimintaan. Kahvilasta ei ole saatavana torstaina lounasta, ja se toimii tuolloin tavallista pienemmin resurssein.