Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Bussien pysäkkijärjestelyt muuttuvat Joensuussa 16.7.2018 alkaen

Bussien pysäkkijärjestelyt muuttuvat Joensuussa 16.7.2018 alkaen

Joensuun Kauppatorin ympäristön rakennustyöt ovat edenneet siihen vaiheeseen, että bussiliikenne siirtyy Siltakadulta Koskikadulle maanantai-aamuna 16.7.2018.

Keskustan pysäkkialueella Koskikadulla ja Kirkkokadulla Jojo-liikenteen lähtöpysäkit muuttuvat. Myös pysäkkien nimissä tehdään muutoksia. Kaukoliikenteen pysäkit palaavat Koskikadulle Kauppatorin kohdalle. Bussin kyytiin lähtiöiden on siis muistettava tarkastaa lähtöpysäkin sijainti.

Lyseon pysäkki siirretään Kalevankadulta takaisin Lyseon lukion kohdalle Koskikadulle. Siltakadulta Urheilutalon kohdalta poistetaan lännen suuntaan tilapäisesti asennettu pysäkki.

Katso suurempi karttakuva tästä.

Linjojen 2 ja 5 bussien saapumisreitti keskustaan muuttuu

Linjojen 2 ja 5 bussit saapuvat pohjoisesta keskustaan uutta reittiä. Bussit eivät enää aja Yläsatamakadun ja Kirkkokadun kautta, vaan Torikadulta Koskikadulle.
Joukkoliikenteen reittihakupalveluihin muutokset tehdään 16.7. alkaen.
Keskustan pysäkkijärjestelyt eivät vaikuta bussien aikatauluihin.

Lisätietoja joukkoliikenteestä Joensuun seudun joukkoliikenteen internet-sivuilta: www.joensuu.fi/jojo.

Koskikatu aukeaa muulle autoliikenteelle Rantakatu-Torikatu välistä osuutta lukuun ottamatta

Koskikatu avataan Rantakadun ja Torikadun väliseltä osuudelta tässä vaiheessa vain busseille toriparkkityömaaliikenteen takia. Muilta osin Koskikatu avataan maanantaina myös muulle autoliikenteelle.
Koskikadulla ei enää ole autojen katuvarsipysäköintiä lainkaan Rantakadun ja Kirkkokadun välisellä osuudella kahta Kauppakadun risteyksen läheisyydessä olevaa invapaikkaa lukuun ottamatta.