Uutiset pääkuva

Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Ehdota vuoden nuoriso- ja kulttuuriteon saajia sekä vuoden liikuttajaa!

Ehdota vuoden nuoriso- ja kulttuuriteon saajia sekä vuoden liikuttajaa!

Liperin kunta palkitsee vuosittain kuntalaisia ja toimijoita aktiivisesta työstä nuorison, kulttuurin ja liikunnan hyväksi.

On tullut jälleen aika pohtia, ketkä liperiläiset palkitaan tällä kertaa vuoden nuoriso- ja kulttuuriteon sekä liikuttajan titteleillä. Vuoden 2018 kulttuuriteon, nuorisoteon sekä liikuttajan palkinnot jaetaan tammikuussa 2019.

Vuoden 2017 kulttuuriteosta palkittiin kirjailija-kuvittaja Ninka Reittu-Kuurila, joka oli ehdolla lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajaksi. Tunnustus vuoden nuorisoteosta puolestaan meni partioseura Liperin Kokkoveikoille, jonka järjestämä partiotoiminta täytti huikeat 60 vuotta ja järjesti siihen liittyen retki- ja leirikampanjan. Vuoden liikuttajana palkittiin seura-aktiivi Janne Kivelä, jonka pitkäjänteinen työ erityisesti nuorten ja perheiden liikunnan parissa on ollut tärkeää koko kunnalle.

Kenelle palkinnot kuuluvat mielestäsi tänä vuonna? Kuka on vastuussa vuoden kovimmasta kulttuuriteosta, entä kuka on tehnyt periksiantamatonta työtä nuorten eteen? Kuka liikuttaa liperiläisiä parhaiten? Lähetä ehdotuksesi kulttuuriteon, nuorisoteon ja liikuttajan palkinnon saajiksi 30.11. mennessä vapaa-aikasihteerille Raimo Piiroiselle osoitteeseen raimo.piiroinen@liperi.fi tai postitse osoitteeseen Koivutie 4, 83100 Liperi.

Edellisten vuosien palkitut löydät täältä:

 

Kimppu punaisia ruusuja lappeellaan pöydällä

Lisätiedot