Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Osta tilalta -päivä Liperissä Puromäen puutarhalla

Osta tilalta -päivä Liperissä Puromäen puutarhalla

Kolmannen kerran järjestettävässä, valtakunnallisessa tapahtumassa lähiruoan ystävät pääsevät tutustumaan ruoan alkuperään ja tuotantotapoihin.

Liperissä ja Polvijärvellä vietetään valtakunnallista Osta tilalta -teemapäivää eri toimijoiden järjestämissä tapahtumissa. Ovet ovat avoimet sekä Liperin Puromäen puutarhalla että Polvijärven Saarilan maatilamatkailutilalla. Molemmissa tarjolla on lähialueen tuottajien esittelyjä ja lähiruokatuotteita. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!

Liperin Puromäen puutarha on avoinna klo 9.30-13. Puutarhaan tutustumisen lisäksi 200 ensimmäiselle vieraalle on tarjolla satokauden keittoa ja muita maistiaisia. Tarjoilusta vastaavat yhteistyössä lähialueen tuottajat ja yhdistystoimijat. Toimintaansa esittelemässä ja tuotteitaan myymässä ovat muun muassa Aito Tavara Oy, Koivuselän tila, Aamu-usvan riistatila ja Jaakkolan elintarviketukku. Mukana on myös Marttojen satokausiaiheinen neuvontapiste.

Polvijärven Saarilan maatilamatkailutilalla toimintapäivää vietetään klo 12-15. Vieraat pääsevät tutustumaan Saarilan kotieläinpihaan ja nauttimaan kahvitarjoilusta. Paikalla ovat myös Makuvankkuri lähiruokamyymäläauto, Liha-aitan myyntiauto sekä alueen lähiruokatuottajia myymässä muun muassa luomuliha-, hunaja- ja marjatuotteita.

Tapahtumiin pääsee tutustumaan valtakunnallisilta sivuilta: https://ostatilalta.fi

Perunoita, leipää ja mustikoita korissa pellon laidalla.