Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki etsii joukkoliikenteen käyttäjiä haastateltaviksi

Joensuun kaupunki etsii joukkoliikenteen käyttäjiä haastateltaviksi

Joensuun seudun joukkoliikenteelle julkaistaan omat verkkosivut tulevana talvena. Kaupunki hakee joukkoliikenteen käyttäjiä henkilökohtaiseen haastatteluun kertomaan näkemyksiään JOJO-verkkosivuista.

Joensuun seudun joukkoliikenteelle julkaistaan omat verkkosivut tulevana talvena. Uudella sivustolla joukkoliikenteen verkkopalveluita selkeytetään ja yksinkertaistetaan sekä verkkosivulle tulee uusia toimintoja. Samalla huomioidaan mobiilikäyttäjien suuri määrä. Uusi sivusto on mobiiliresponsiivinen.

- Päätimme tehdä JOJOlle omat verkkosivut Joensuun kaupungin verkkosivujen uudistamisen yhteydessä. Joukkoliikenteen matkustajamäärät ovat edelleen hyvässä kasvussa, mikä näkyy myös verkkosivun palvelujen käytön kasvuna, kertoo kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen.

- JOJO on ollut jo usean vuoden haetuimpia palveluita kaupungin verkkosivuilla. Vuonna 2018 JOJOsivuilla on vierailtu jo yli 300 000 kertaa, mikä vastaa 10% koko joensuu.fi-verkkosivuston käytöstä, Vartiainen jatkaa

Verkkosivujen uudistustyö alkaa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden selvittämisellä. Kaupunki hakee nyt Joensuun joukkoliikenteen käyttäjiä henkilökohtaiseen haastatteluun kertomaan näkemyksiään JOJO-verkkosivuista.

Toiveena on saada mukaan erilaisia joukkoliikenteen ja joukkoliikenteen verkkosivujen käyttäjiä: nuoria ja vanhoja, opiskelevia ja opintonsa päättäneitä, työssä käyviä ja käymättömiä, vakituisesti ja harvakseen bussia käyttäviä, joensuulaisia, kontiolahtelaisia ja liperiläisiä.

Mukaan haastateltavaksi voi ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 16.9.2018. Osoite on www.joensuu.fi/jojohaastattelu. Haastateltavat 5-10 henkilöä valitaan maanantaina 17.9. Heihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen.

Haastattelut tehdään henkilökohtaisesti syyskuun aikana. Haastateltavat voivat osallistua myös lokakuussa järjestettävään työpajaan verkkosivuista. Osallistumisen ilon lisäksi jokainen haastateltu saa 30- päivän kausilipun JOJO-liikenteeseen.

 

Lisätietoja